Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Приєднуйся 

Twitterab6eff595bb1.pngyoutube.png
opcb.gif


Грантові пропозиції час змін


Сайти наших партнерів: 2022-05-18_131909.png Журнал охорона праці 2022-05-18_132001.png Журнал охорона праці та пожежна безпека
2022-05-18_132158.png Компанія Стандарт 2022-05-18_132259.png Європейське співтовариство з охорони праці

Статистика

1

Навчально-пізнавальна екскурсія студентів кафедри охорони праці та цивільної безпеки

Відбулася цікава екскурсія студентів спеціальностей 263 «Цивільна безпека» та 184 «Гірництво» за спеціалізацією «Охорона праці» під керівництвом професора кафедри охорони праці та цивільної безпеки Олени Олександрівни Яворської до одного з провідних технічних експертних центрів України, а саме — Товариства технічного нагляду «ДІЕКС». 2

«Товариство технічного нагляду ДІЕКС» здійснює контроль обладнання матеріалів неруйнівними методами при виготовленні, будівництві, монтажі, ремонті, реконструкції та технічному діагностуванні об'єктів. Сьогодні компанія надає повне технічне обслуговування підприємствам у галузі промислової безпеки. Головна місія «ДІЕКС» - підвищення рівня промислової безпеки у сфері охорони праці з метою профілактики та запобігання негативного впливу технічних засобів і обладнання на людей та навколишнє середовище.

Підприємство має широкі міжнародні зв’язки у галузі промислової безпеки в державах Європейського союзу, Азії, Австралії та інших країнах. 4

Експерти цього центру мають колосальний досвід у технічній експертизі. Обладнання, на якому вони виконують дослідження, є високотехнологічним і сучасним, а деяке не має аналогів в Україні.

Наші студенти вивчають дисципліну «Технічна експертиза об’єктів підвищеної небезпеки» (лекції проводить професор кафедри охорони праці та цивільної безпеки О.О. Яворська) і саме цей візит є дуже корисним у вивченні та усвідомленні цієї дисципліни. До того ж, співробітники компанії та технічні експерти запропонували цікаві лабораторні дослідження з методів неруйнівного та руйнівного контролю, а саме: візуально-вимірювальний метод; магнітопорошковий метод; вихротоковий метод; ультразвуковий метод; метод направлених хвиль; акустико-емісійний метод; рентгенографічний метод; вимірювання твердості; спектральний аналіз; фізико-механічні випробування зразків; металографічні дослідження.

6

Студенти жваво реагували на лабораторні дослідження, ставили запитання, проявляли зацікавленість щодо професії експерта технічного з промислової безпеки. Безперечно, такі екскурсії необхідні для студентів, бо можуть посприяти вибору працевлаштування за спеціальністю.

Студенти та викладач щиро вдячні завідувачу кафедри охорони праці та цивільної безпеки професору В.І. Голіньку і генеральному директору ТОВ «Товариство технічного нагляду ДІЕКС» В.А. Гудошніку за можливість відвідати провідне підприємство, а також — технічним експертам за демонстрування у лабораторіях досліджень з неруйнівного та руйнівного контролю!

357

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт